Wicked Game....

Wicked Game med Chris Isaak...den är så kraftfull,känslosam helt underbar...får gushud varje gång jag lyssnar på den...av välbehag.<3

Har just blivit klar med veckans stora tvättlass...*suck*... Honey och jag ska strax vika och lägga in det på plats.Det är såå drygt,men skönt när det är klart.


Såret i hjärtat vill inte läka....

Fast det snart är fyra år sen min älskade mormor somnade in så har jag fortfarande inte kunnat komma över hennes bortgång.Jag minns det som igår när samtalet från mamma kom...Det var den 15 april 2006,vi hade just ätit påskmidda och hade planerat att åka till Landskrona i dagarna för att hälsa på mormor.Kommer ihåg att Kevin sa.." men mamma tänk om mormor Ella inte lever då"....Strax därefter kommer samtalet...Jag svarade och hörde dirket på mamma att det var något..Hennes ord " Mormor finns inte längre hon har somnat in idag"...det gör sååå fruktansvärt ont fortfarande...just nu rinner tårarna...Mormor var den underbaraste männikan som någonsin har funnits på denna jord.Saknar henne så det gör ont...Varför kan jag inte komma över det? Hon stod mig väldigt nära underbara älskade mormor.
Senare samma dag åkte vi till Landskrona för att få se henne en sista gång.Först tvivlade jag och kännde att jag inte skulle klara av det.Min man övertalade mej att åka för att inte ångra mej senare.

När vi stod utanför hennes där på hennes boende ush känslan var jobbig...Massa tankar i huvudet...
Men det var faktist inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.Personalen hade gjort mormor jätte fin.Hon hade en blå klänning på sig och i hennes knutna händer hade dom laggt påskliljor,ett ljus var tänt.Hon såg så fridfull ut.
Mamma gick först fram till henne..pussade henne på kinden och sa " Så mor nu har du äntligen fått frid"
Vi alla fick ta förväl av vår älskade mormor...


Begravningen som var den 4 maj...den var jätte jobbig men så fin.Jag hade Kevin med mig in...Prästen som skulle hålla i begravningen tyckte jag och Kevin skulle gå in först så Kevin fick bekanta sig med miljön...Kommer in i kapellet...Mitt i rummet står mormors ljusa kista...Hör bara hur mitt gråt slår mot väggarna...Tankar...Varför varför kom tillbaka älskade mormor....

Näää jag klarar inte att skriva mera...
Avslutar med texten på hennes dödsannons...

Ett hjärta av godhet har
slutat att slå
Den eviga vilan har
kommit
Oänlig är saknaden
bitter och stor
Dock finns en tröst Du
sover i ro


Snart helg igen....

Tycker veckorna bara rinner iväg...Veckan börjar att man suckar för det är måndag,jag är inte ett direkt fan av måndagar...Dom är sååå dryga.Men innan man vet ordet av det så är det fredag.
Fler som känner som jag??
Imorron ska vi shoppa lite kläder till ungarna...behövs nu inför våren juh.
På lördag funderar jag på att ta en tur till Kivik...

Fick papper från skolsköterskan idag...Måste boka tid hos en optiker för Jossans del,lutar åt glasögon för hennes del.Både Tomas och jag har ju dålig syn så det är egentligen inte så konstigt.Sen har skolsköterskan upptäckt att Jossan har tedens till scolios.Så det är ny undersökning om ett år,bra att dom håller koll på det.Jag lider själv av en ganska kraftig scolios och det är ju ärftligt.
Hmmm annars har jag väl inte så mycke mer att klottra om idag...
Ska kolla köttgrytan som puttrar på spisen och sprider en underbar doft *mums*

Ha de super alla!!

Vårkänslor i luften!!!

Så härligt att det börjar bli vår nu.Man känner sig genast mycket piggare och gladare....iaf så gör jag det.=)
Ska strax hämta lilleman på dagis.Inskolningen går jätte bra,visst blir han lite lessen när man lämnar honom men det går snabbt över igen.Han är lite kladdig med att äta där...Men igår så lovade jag honom en fin sak om han äter på dagis,så jag frågade vad han vill ha...En stor fin bok blev svaret=) Han älskar böcker just nu.Framförallt Mamma mu!!! Hon är så skojig den kossan=)
Näää nu ska vi bege oss och hämta hem lilleman...Bjuder på lite bilder =)




Fly on the wings of love <3

Helgen har snart nått sitt slut...Och imorron bröjar inskolning på dagis,ska bli kul.Tobias ser väldigt mycket fram mot det.Har varit många frågor om dagis idag.
Innan ikväll efter han hade badat så bad han om pappas luktegott,han sa att man måste lukta gott på dagis hihi...gullunge!!

Ja det är våren....

Kan det verkligen stämma att våren är på väg hit? Ja jag hoppas verkligen att det stämmer.
Idag hade vi besök av några killar från PEAB.Fick besked att dom skulle renovera de fönster som behövs fixas,inför deras besök skulle gardiner ner...möbler och annat skulle flyttas fram så att dom kommer till.Självklart fixar man det eller hur?!
Men när dom väl kommer så alt dom gör är att smörja fönsterna och kollar så att man kan öppna dom ordentligt!! Resten kommer fixas i April ngn gång!!! Jävla tokstollar!!


På måndag börjar inskolning av Tobias!! Ska bli skoj att se hur han är med andra kids.Här hemma kan han vara ganska elak ibland,men sen är det syskon brukar sällan vara likadant mot andra barn.För barnen som bor i samma trappa är han snäll mot.

Lördag komme svärmor på besök en runda,alltid lika skoj när hon kommer på besök.

Sen den 20de har vi bestämt att vi ska ha en riktig familjekväll...Ska köpa hem två gitarrhero och lira lite här hemma,sen massa gott och så...Som sagt en riktig myskväll =)


Nää gott folk...idag blir det tidig säng känns det som....

Puss och Kram!!!

Bloggtorka!!!!

Sry Nilla för bloggtorkan ;) men här kommer ett inlägg!!

Kan inte fatta att vi är inne i Mars månad och ute ser det ut som December!!! Är såå fucking trött på vintern nu...framförallt på denna jäkla snö!!!! Hoppas den snart försvinner!!

I veckan har vi inte alltför mycke planerat,Michelle ska på sin årliga hjärtundersökning på onsdag så man är lite nervös att där ska skett någon förändrig åt de sämre hållet.Tror iof inte det för sist såg allt fint ut,men man vet ju aldrig.

Tobias operation gick som förväntat hur bra som helst.Redan på kvällen var han igång och busade.

Hmmm...kommer inte på mycket mer att skriva...sitter mest här och snorar och har mej...Jäkla förkyldning.
Lovar att bättra mej med bloggandet Nilla ;)

Puss och Kram!!!

RSS 2.0