14 kärleksfulla år

Idag är det 14år sen jag mötte mitt livs stora kärlek.Det var love direkt.I samma stund som min älskade tittade in genom altandörren där i Gärsnäs så visste jag att det var mannen i mitt liv.Mannen som en dag skulle bli far till mina barn.

Många har försökt förstöra mellan oss,vi har haft våra törnar...Men där finns absolut INGET eller INGEN som kan ta vår kärlek från varandra.

Jag tror att den kalla dag den 31 januari för 14år sedan....att det var ödet som förde samman oss.En dag som jag aldrig kommer glömma.

XOXO


Söndagkväll

Sitter och njuter med en kopp te och ska snart bege mej till drömmarnas land hade jag tänk.Måste ju orka upp och jobba imorron.

Dagen har vatt lugn och skön.Små städat lite och haft lite kvällsfika med älskade familjen.Tobias hittade en go tårta på Domus han tyckte vi skulle fika på.Han gjorde ett gott val iaf =P.

Tänkte spana efter en ny gardin till köket på jobb imorron.Får se om man kan hitta någon som passar.=o)

Är lite sugen på att kolla film med men vet att då blir det så sent jag kommer i säng och kommer va himlans seg när klockan skriker att det är dax att stiga upp i morron hahha.Men faktist så brukar det sällan vara några problem för mig att komma upp.Efter ett par koppar kaffe är man på G för att möta en ny dag.Får se hur jag gör.Annars har jag ju min bok som jag snart läst ut.Väldigt bra tycker jag.

Gömda av Liza Marlund. En sann historia om hur hon ständigt blir utsatt för våld och hot av sin fd fästman av utländsk bakgrund.En skrämmande historia.

XOXO


I rymden finns inga känslor

Söndag och slut på helgen.Är helnöjd med helgen=)

Igår såg Kevin och jag " I rymden finns inga känslor ". Helt klart en godkännd film.Har du inte sett den så gör de!!!!

En ny vecka är på ingång.Jobb och ett möte på VLC den 2de.


XOXO


Lördag...

Hade en underbar dag/kväll hos syster igår.Blev massa bus och många skratt. Synd bara att tiden var knapp denna gången.Men blir längre nästa gång.

Fick massa gos och bus me Amanda med.Hon skratta jätte mycket i morse när hon lekte med Tobias hund hahhaha.

XOXO


Fredag!!

Så var det fredag och helg igen.

Ska till Sösdala om ett par timmar.Tobias har tjatat sen han vakna om vi inte ska åka snart,han tycker vi redan ska gå och vänta på tåget.Lite drygt och kallt att stå och vänta till kvart i två hahha.Inte lätt att förstå juhe.

XOXO


Till Sösdala

I morron bär det av till Sösdala för en tur att hälsa på min underbara lillsyster och hennes goa familj.Se om man kanske kan få gosa lite med Amanda denna gången =)
Kevin och Tobias ska osse me.
Tobias traggar om att han ska leka med Alesandor och bäbisen hahha.

XOXO

Ny jobbevecka

Haft en del att göra på jobbet idag.Rensat ut en massa.Har typ tatt hela dagen att göra det.Men bara skönt för då går tiden fortare juhe =)

På onsdag har vid tid bokad hos logopeden med Emma så ska höra om jag kan ändra mina arbetstider lite.

Har märkt att jag har fått en hel del nya läsare...Vilka är ni???

Har inte skärskillt mycket planerat denna veckan annars.Försöker ta varje dag som den är.Inte alltid lätt alla dagar när man har ständig värk.Men ska inte klaga för mycket.Finns dom som har det mycket värre.

Ikväll är det Familjen Annorlunda som gäller...ett måste att se juhe =)

XOXO


Sunday...

Jaha så var snart denna helgen förbi.

Har varit en lugn helg för min del.Haft och har massa ont,i axlar och rygg.Och upp på denna smärta så slår kvinnoveckan med till *dubbelsuck*.Försöker bita ihop och göra det bästa av situationen.

Ryggen är där inte skärskillt mycket att göra åt saken.Har kraftig scolios som skulle behövas opereras men pga vissa omständigheter har jag fått tacka nej till den.=(

Vill inte gå in på varför anser det är för privat för allmänheten.

Ska möta Kevin på stationen senare ikväll.Han har ju spenderat helgen i Sösdala hos moster med familj.Saknat min trolle juh.=)

Ha en underbar söndag på er!!

XOXO


En lugn hemmakväll

Gjorde en himla god pastasallad till mat idag....Riktigt uppskattad av hela familjen.

Den innehöll:

Skruvpasta

Gurka

Purjolök

Rödlök

Röd paprika

Kassler

Creme Fraich

Chilisås

Väldigt enkel att göra och hur god som helst.

Annars har kvällen bestått av handboll och lördagsgodis =).

XOXO


Grilldax...

På lördag har vi lite planer för att ta årets första grillmidda =P

Det är ju bara så jäkla gott eller hur?

Annars rullar livet på som vanligt.Sista arbetsdagen imorron sen är det helg.Kevin ska åka till Sösdala i morron,hem till världens bästa lillasyster juhe.Och så bor ju hans flickvän Patricia där med. <3 Så gulliga e dom mot varandra =).Har inte så mycket planerat inför helgen.Får se vad som händer och sker.

Jaha vad ska man mer skriva om idag????????

Varför är det så...att man har en massa tankar innan man sätter sej för att blogga,och sen när man ska blogga ner allt så står det tilt i pannan typ hahha.Kanske för att man tänker för mycket på vad man ska eller inte ska skriva??

Äch det får räcka så här för denna dag!!!

XOXO


Gääääääääääääääääääsp

Trött och vill bara nanna liiiiiiiiiiiiiiiite till!!!

XOXO


Blivande Idol???

Det är med STOR stolthet jag lägger upp denna länk. Första gången jag hör Nick (min mans systerson) sjunga....Blev chokad av hans röst,den är ju helt underbar.....piggar över hela kroppen,tårar i ögonen och en ENORM stolthet....

http://www.youtube.com/watch?v=cTe5_NRT0ss 


Så va de lörda igen...

Snart helgen förbi och ny vecka på ingång.Helgerna går juhe sååå fort tycker jag.

Suttit med handlelista inför storhandlingen.Behöver verkligen fyllas på här hemma.Sen skrivet matlista för en månad.Har komit fram till att man slipper allt tjat om "Va blir de för mat"

Alla har fått hjälpa till att bestämma någon dag,på så sätt blir alla nöjda och glada. =)

Ska ta en shoppingrunda och handla lite kläder till kidsen med.Dom bara växer och växer.Märker mycket på Bias byxor att han sticker i längd iaf.

Funderar på ta ett storbak till helgen,var ett tag sen och hembakat är goast.Köpekauger duger me,men inget slår hembakat,tycker jag iallafall.

XOXO


Ojjjj va länge sen...

Var ett bra tag sen jag klottrade här inne så jag tänkte att det kanske var dax att förgylla bloggen med några rader.

Sitter just nu och tar en avkopplande kopp kaffe och pausar från möbleringen här hemma.Älskar att ändra om juhe.

Har inga direkta planer inför helgen.Bara ta det lungt och njuta.

Nästa vecka är där en del planerat.Bla storhandling och sen grilla helgen som kommer.Är så grymt sugen på grilla....det e ju sååååå mumsigt =P

Kommer inte på så mycket mer att blogga om just nu iaf.

XOXO


RSS 2.0